Forum -> czy aparaty są skuteczne

Tytuł:czy aparaty są skuteczne
Autor:Kania
12.9.2011, 13:55
Witam. Moja córka ma 10 lat i jej stałe dwójki są nieco odchylone do tyłu. Zasugerowano aparat. Ja mam jednak pytanie do wszystkich, którzy mają doświadczenia z aparatami. Czy aparaty umożliwiają wyleczenie w pełni danej wady zgryzu. Słyszałam, że czasami długotrwałe noszenie aparatu nic daje.

Odpowiedz:

Tytuł:
Autor:
Tekst:
Wpisz poprawną odpowiedz
aby wysłać wiadomość
Jakiego koloru jest zielona piłka?

anatomiaklinicznaglowyiszyi.jpgpsychiatria_1.jpgprzewodnik.jpgchoroba_pluc.jpgforum_medycyny_rodzinnej_2.jpgfarmakoterapia.jpg

• Forum
    • Koszt zależy od rodzaju aparatu (taki z gumkami 0k.1400zł, samoligaturujący ok.2500zł, podobnie takie bardziej przezroczyste. Niestety, trzeba to załatwić w prywatnej poradni(jeżeli masz powyż...(więcej)
    • Teraz aparaty są \\\'modnie\\\' jeszcze parę lat temu było się porównywanym do \\\'Aparatki\\\'lecz to się zmieniło, zapewniam że wszystko będzie Ok. Mnie też czeka zakładanie aparatu, ale...(więcej)
    • wczoraj byłam u ortodonty i rozmawiałam o swoim aparacie, zwykły kosztuje 1500zł, ten przezroczysty kosztuje 2200zł (:...(więcej)
    • Witam. Moja córka ma 10 lat i jej stałe dwójki są nieco odchylone do tyłu. Zasugerowano aparat. Ja mam jednak pytanie do wszystkich, którzy mają doświadczenia z aparatami. Czy aparaty umożliw...(więcej)
    • za pare dni tez bede miec aparan i sie boje nie wiem ajk to bedzie czy aparat bedzie sprawial mi promlemy w mowie czy bedzie bolec??,moja wzda zgryzu jest tak straszna i to wlasnie dla tego jestem w s...(więcej)